ONTDEKKEN

Prijzen

Logo

EUR247
EUR97
Exclusief BTW
Nu bestellen
Meest gekozen

Logo + huisstijl

EUR297
EUR147
Exclusief BTW
Nu bestellen

Website + logo + huisstijl

v.a. EUR797
Exclusief BTW
Op aanvraag

Niet tevreden, geld terug garantie.

Lees wat onze klanten zeggen

4.6/5

4,6 sterren beoordeling gebaseerd op 129 reviews

Het snelle en persoonlijke contact met heeft mij overgehaald om met hen in zee te gaan. Top service voor een hele nette prijs.

Inge

Op vrijdagavond had ik een order geplaatst, op zondagochtend had ik de concepten al binnen. Snel, betrouwbaar en professioneel.

Jasper

Ik durfde niet meteen een bestelling te plaatsen, vandaar dat ik eerst had gebeld. Super vriendelijk en professioneel geholpen.

Farid

Ontdekken

Veel gestelde vragen

Het vooraf betalen is onderdeel van ons geoptimaliseerde ontwerpproces. Wij hoeven hierdoor niet handmatig een offerte en/of factuur op te stellen. Hierdoor besparen we tijd en geld. Het belangrijkste uitgangspunt is dat we hierdoor onze prijzen kunnen reduceren.

Je kunt btw terugvragen over onze diensten. Alle prijzen op onze website zijn exclusief btw. Tijdens de betaling wordt de btw extra over de prijs geheven. Nadat de bestelling volledig is voltooid, ontvang je een factuur via de mail.

Wij garanderen 100% tevredenheidsgarantie. Je kunt gebruik maken van meerdere correctierondes, zodat we het gewenste resultaat kunnen behalen. Het is daarbij erg belangrijk dat je duidelijke feedback geeft en je wensen goed benadrukt.

Je moet referenties aanleveren indien je al duidelijke wensen hebt. Doormiddel van goede referenties kunnen wij effici├źnter en sneller te werk gaan. Wij nemen persoonlijk contact met je op indien er sprake is van te weinig referenties. Het is namelijk niet de bedoeling dat wij langs jouw wensen heen werken.

Je ontvangt een pakket met meerdere bestandsformaten tijdens de eindoplevering. Dit pakket bestaat uit: .eps-, .jpg-, .png-, en .pdf-bestanden. Wij leveren ook het bronbestand (.ai) op, zodat je deze altijd tot je beschikking hebt voor aanpassingen in de toekomst.

De eerste oplevering garanderen wij binnen 48 uur. Dit zijn veelal drie tot vijf conceptversies, waaruit je een keuze kan maken. De eindoplevering volgt binnen de aansluitende 24 uur.