ONTDEKKEN

Helpdesk

Openingstijden helpdesk

Onze support medewerkers staan klaar om jou te helpen van:

Maandag t/m Vrijdag: 9:00 – 22:00 (chat van 08:00 – 01:00)
Zaterdag & Zondag: 9:00 – 17:00 (chat van 10:00 – 23:00)

Gemiddeld reageren onze support medewerkers binnen 30 minuten.

Contact opnemen kan via de contact knop die rechtsboven in de menubalk is opgenomen of doormiddel van de WhatsApp knop rechts onderaan de pagina.

Direct hulp nodig?

Hier kun je:

  • Vragen stellen over een nieuwe bestelling
  • Vragen stellen over een lopende bestelling
  • Nieuwe referenties en/of wensen aanleveren
  • Fouten of mankementen melden over onze website

Algemeen

Het vooraf betalen is onderdeel van ons geoptimaliseerde ontwerpproces. Wij hoeven hierdoor niet handmatig een offerte en/of factuur op te stellen. Hierdoor besparen we tijd en geld. Het belangrijkste uitgangspunt is dat we hierdoor onze prijzen kunnen reduceren.

Je moet referenties aanleveren indien je al duidelijke wensen hebt. Doormiddel van goede referenties kunnen wij efficiënter en sneller te werk gaan. Wij nemen persoonlijk contact met je op indien er sprake is van te weinig referenties. Het is namelijk niet de bedoeling dat wij langs jouw wensen heen werken.

Je kunt feedback geven via WhatsApp of via de mail. In de meeste gevallen kiezen onze klanten voor communicatie via WhatsApp. Dit is de meest snelle methode.

Wij garanderen 100% tevredenheidsgarantie. Je kunt gebruik maken van meerdere correctierondes, zodat we het gewenste resultaat kunnen behalen. Het is daarbij erg belangrijk dat je duidelijke feedback geeft en je wensen goed benadrukt.

Je kunt een spoedaanvraag indienen via WhatsApp. De kosten hiervoor bedragen echter hoger dan de op de website vermelde prijzen. Het is belangrijk dat je bij de aanvraag de gewenste opleverdatum vermeld.

Je kunt niet bij ons langskomen op locatie. 

Je kunt btw terugvragen over onze diensten. Alle prijzen op onze website zijn exclusief btw. Tijdens de betaling wordt de btw extra over de prijs geheven. Nadat de bestelling volledig is voltooid, ontvang je een factuur via de mail.

Betaling en facturatie

Je kunt betalen met iDeal, Apple Pay, KBC en creditcard.

Logo en huisstijl

Je krijgt het volledige gebruiksrecht over het logo. Dit houdt in dat je het logo mag gebruiken als particulier of voor commerciële doeleinden. Het is echter niet toegestaan om onze logo’s aan derden te verkopen zonder dat dit vooraf over een is gekomen.

Je ontvangt een pakket met meerdere bestandsformaten tijdens de eindoplevering. Dit pakket bestaat uit: .eps-, .jpg-, .png-, en .pdf-bestanden. Wij leveren ook het bronbestand (.ai) op, zodat je deze altijd tot je beschikking hebt voor aanpassingen in de toekomst.

Je ontvangt bij iedere bestelling de bronbestanden. Dit betreft niet van de conceptversies, maar enkel van het concept dat je kiest.

De eerste oplevering garanderen wij binnen 48 uur. Dit zijn veelal drie tot vijf conceptversies, waaruit je een keuze kan maken. De eindoplevering volgt binnen de aansluitende 24 uur.

Website

Ja! Wij dragen ook daadwerkelijk de website aan je over. Je betaalt ervoor dus dan wil je niet achteraf horen dat je aan designdonut vastzit. Je krijgt de complete rechten overgedragen.

Nee. Je betaalt de pakketprijs en that’s it. Of je betaalt in 2 of 3 termijnen. Zonder rentes of andere flauwekul, gewoon hetzelfde bedrag, maar gespreid. Wij weten uit ervaring dat deze optie vooral fijn is voor starters. Dus als we je hiermee kunnen helpen, doen we dat.

Je kunt er echter voor kiezen om de hosting bij ons te gaan doen. Hierover zullen wij jou uitleg geven.

Natuurlijk bouwen we alleen websites die het perfect doen op tablets en smartphones. De Designdonut websites scoren gemiddeld 99% op gebruiksvriendelijkheid binnen Google. Je weet dus zeker dat je bezoekers je nieuwe website goed beleven.

Goed dat je dat vraagt. Het kan heel makkelijk zijn, we leggen het graag uit. Je krijgt toegang tot een simpel CMS-systeem waarmee je zelf je site kan onderhouden en snel aanpassen. CMS staat voor content management system, dat weet je vast wel. 

Met ons systeem blijft je site standaard geoptimaliseerd voor de (telkens veranderende) eisen van Google. Weet dat dit de eerste keer even duurt voordat je site is doorgedrongen in Google.

Op aanvraag installeren we Google Analytics op jouw website. We koppelen de CMS met Analytics, zodat je tijdens het onderhouden van je website de statistieken kunt bekijken.

Een website klaar krijgen binnen enkele dagen is mogelijk. Maar: we willen het meer dan goed doen en grote kans dat jij zelf ook het ontwerpvoorstel eerst wilt bekijken, even wegleggen en nog eens bekijken. Gemiddeld duurt het ontwikkelen van een website 4 weken. 

Drukwerk

Je doet bij ons een aanvraag wat je nodig hebt, wij drukken het en sturen het direct naar het afleveradres! Snel, efficient en goedkoop!

Als de drukking anders is dan vooraf afgesproken, kun je deze terugsturen en krijg je het geld terug of drukken we het opnieuw.

Wij drukken alles behalve kleding. Je kunt denken aan visitekaartjes, briefpapier, enveloppen, spandoeken, menukaarten etc etc.

Partnerprogramma

Het partnerprogramma is voor ondernemingen die zelf wel eens een aanvraag krijgen voor een logo, huisstijl of website ontwerp. Laat jouw onderneming deze door ons ontwerpen? Dan krijg je daar punten voor. Deze punten kunnen ingewisseld worden voor toffe cadeau’s en uitjes voor jou en je team!

Elke euro staat gelijk aan 1 punt. Elke punt kan weer ingewisseld worden voor 10 cent.

De keuze is reuze! Wij hebben samenwerkingen gesloten met locale én nationale helden om zo een geweldig ceaupakket samen te stellen. Neem contact op voor details!