Simpel. Compleet. Betaalbaar.

Een professioneel bedrijfslogo laten ontwerpen?

Het is tijd om te stoppen met het najagen van logo ontwerpers die onbetrouwbaar en duur zijn. Ontvang jouw eigen unieke logo voor een fractie van de prijs. Ook kun je bij ons jouw huisstijl laten ontwerpen voor een fractie van de kosten.

Meer dan 500+ bedrijven lieten hun bedrijfslogo ontwerpen

4.6/5

4,6 sterren beoordeling gebaseerd op 129 reviews

bedrijfslogo laten ontwerpen

EUR247
EUR97
Exclusief BTW
Nu bestellen
Meest gekozen

bedrijfslogo + huisstijl
laten ontwerpen

EUR297
EUR147
Exclusief BTW

Extra's

  • Briefpapier ontwerp
  • Enveloppen ontwerp
  • Visitekaartjes ontwerp
Nu bestellen

Niet tevreden, geld terug garantie.

Eerste logo oplevering binnen 48 uur

Snelle doorlooptijden

Je wilt jouw bedrijfslogo ontwerpen binnen enkele dagen ontvangen, in plaats van weken. Bij ons is de doorlooptijd voor de meeste aanvragen slechts één tot twee werkdagen. Zo kan jij jouw logo ontwerp snel gebruiken.

We blijven ontwerpen tot het perfect is

Onbeperkt aanpassingen

Bij ons kun je zoveel aanpassingen aanvragen als je nodig hebt, zelfs als je er al 100 hebt aangevraagd. Jouw bedrijfslogo laten ontwerpen is nog nooit zo relaxed geweest. Wij blijven ontwerpen tot het perfect is.

Bereikbaar wanneer jij dat wil

Altijd bereikbaar

Onze klantenservice is vriendelijk, persoonlijk en altijd beschikbaar om jou te helpen. Je kunt binnen twee uur contact met een van onze medewerkers verwachten om je vragen te beantwoorden. Jouw unieke bedrijfslogo laten ontwerpen is nog nooit zo persoonlijk geweest.

Gegarandeerd het beste resultaat

Niet tevreden,
geld terug garantie

Waarom jouw bedrijfslogo laten ontwerpen door Designdonut? Bij ons kun je zoveel aanpassingen aanvragen die nodig zijn, Zelfs als je er al 100 hebt aangevraagd. We blijven ontwerpen tot jij tevreden bent.

Bedrijfslogo laten ontwerpen op maat

Jouw bedrijfslogo laten maken door experts betekent dat je een uniek design wilt dat past bij jouw onderneming. Het logo ontwerp is uniek en wordt volledig op maat gemaakt. Hierbij staan jouw wensen centraal.

Complete huisstijl laten ontwerpen

Een huisstijl ontwerp bestaat uit briefpapier, visitekaartjes en enveloppen. Naast jouw logo laten ontwerpen, kunnen wij ook jouw huisstijl ontwerpen. Hiermee heb je alles in huis om jouw bedrijf op te laten vallen.

Drukwerk

Na het laten ontwerpen van jouw logo of huisstijl is het ook mogelijk om het bedrijfslogo ontwerp of de volledige huisstijl te laten drukken. Hierbij staat snelheid en kwaliteit centraal.

Werkwijze

Hoe werkt het?

Stap 1

Online aanvragen

Wij zijn het eerste ontwerpbureau op het internet waarbij jij direct veilig online kan betalen. Dankzij deze winnende werkwijze kunnen wij onze diensten betaalbaar maken voor iedere startende ondernemer. Zo blijven de kosten om een uniek bedrijfslogo te laten ontwerpen laag.

Stap 2

Onbeperkt feedback

Binnen 48 uur leveren wij de eerste concepten van jouw unieke logo ontwerp op. Op basis van jouw wensen leveren wij tussen de 3 tot 5 concepten op.

Zodra wij de eerste concepten hebben opgeleverd, is het tijd voor de feedback ronde(s). Het is de bedoeling dat jij één concept kiest, die wij vervolgens verder tot in detail uit gaan werken. Jouw bedrijfslogo laten ontwerpen moet immers perfect zijn.

Stap 3

Goedkeuren en downloaden

Nadat jij feedback hebt gegeven op één van de logo ontwerpen, verwerken wij de feedback tot in het laatste detail. Wanneer jij akkoord hebt gegeven op het eindresultaat, volgt de eindoplevering. In dat geval gaan wij jouw logo ontwerpen in de juiste bestandsformaten exporteren en opleveren.

Jouw bedrijfslogo laten ontwerpen?

Bekijk onze recente projecten

bedrijfslogo + huisstijl laten ontwerpen voor DPO Accountants

bedrijfslogo + huisstijl laten ontwerpen voor Leverancier Center

Bedrijfslogo ontwerp voor Cardridgeshop.nl

Bedrijfslogo ontwerp voor Leverancier Center

Bedrijfslogo ontwerp voor Aerrox

Bedrijfslogo ontwerp voor Smart Meeting

Bedrijfslogo ontwerp voor Environic

Bedrijfslogo ontwerp voor Stalenwijnrekken.nl

Bedrijfslogo ontwerp voor Siësta

Bedrijfslogo ontwerp voor Aristocrat

Bedrijfslogo ontwerp voor Anna

Bedrijfslogo ontwerp voor Smarthero

Bedrijfslogo ontwerp voor Buenanoche

Bedrijfslogo ontwerp voor Zoom

Kosten bedrijfslogo laten ontwerpen

Kies één van onze pakketten

Bedrijfslogo laten ontwerpen

EUR247
EUR97
Exclusief BTW
Nu bestellen
Meest gekozen

Bedrijfslogo + huisstijl
laten ontwerpen

EUR297
EUR147
Exclusief BTW

Extra's

  • Briefpapier ontwerp
  • Enveloppen ontwerp
  • Visitekaartjes ontwerp
Nu bestellen

Niet tevreden, geld terug garantie.

Lees wat onze klanten zeggen

4.6/5

4,6 sterren beoordeling gebaseerd op 129 reviews

Het snelle en persoonlijke contact met heeft mij overgehaald om met hen in zee te gaan. Top service voor een hele nette prijs.

Inge

Op vrijdagavond had ik een order geplaatst, op zondagochtend had ik de concepten al binnen. Snel, betrouwbaar en professioneel.

Jasper

Ik durfde niet meteen een bestelling te plaatsen, vandaar dat ik eerst had gebeld. Super vriendelijk en professioneel geholpen.

Farid

Ontdekken

Veel gestelde vragen

Het vooraf betalen is onderdeel van ons geoptimaliseerde ontwerpproces. Wij hoeven hierdoor niet handmatig een offerte en/of factuur op te stellen. Hierdoor besparen we tijd en geld. Het belangrijkste uitgangspunt is dat we hierdoor onze prijzen kunnen reduceren.

Je kunt btw terugvragen over onze diensten. Alle prijzen op onze website zijn exclusief btw. Tijdens de betaling wordt de btw extra over de prijs geheven. Nadat de bestelling volledig is voltooid, ontvang je een factuur via de mail.

Wij garanderen 100% tevredenheidsgarantie. Je kunt gebruik maken van meerdere correctierondes, zodat we het gewenste resultaat kunnen behalen. Het is daarbij erg belangrijk dat je duidelijke feedback geeft en je wensen goed benadrukt.

Je moet referenties aanleveren indien je al duidelijke wensen hebt. Doormiddel van goede referenties kunnen wij efficiënter en sneller te werk gaan. Wij nemen persoonlijk contact met je op indien er sprake is van te weinig referenties. Het is namelijk niet de bedoeling dat wij langs jouw wensen heen werken.

Je ontvangt een pakket met meerdere bestandsformaten tijdens de eindoplevering. Dit pakket bestaat uit: .eps-, .jpg-, .png-, en .pdf-bestanden. Wij leveren ook het bronbestand (.ai) op, zodat je deze altijd tot je beschikking hebt voor aanpassingen in de toekomst.

De eerste oplevering garanderen wij binnen 48 uur. Dit zijn veelal drie tot vijf conceptversies, waaruit je een keuze kan maken. De eindoplevering volgt binnen de aansluitende 24 uur.

Helpdesk

Aarzel niet en stel je vraag

Contactformulier | ad page - logo laten maken

  • Max. bestandsgrootte: 256 MB.